Kuidas internetis müüa - otsingumootorite optimeerimine (SEO)

Internetiturundus saab Eesti ettevõtete jaoks olema üks suur arenguvõimalus lähi kuudel/aastatel. Täna kus ennustatakse majanduses verd tänavatele võib see olla üks olulisi võimalusi meie eksporti suurendada.

Üks peamisi nõkse enda toodete ja teenuste internetis müümiseks on otsingumootorite optimeerimine (Search Engine Optimization - SEO). Näiteks oletame, et sinu ettevõtte toodeteks on palkmajad ja sa pead enda turuks kogu maailma. Sellisel juhul võid sa enda käivet ja kasumit kasvatada tohutus koguses kui Google otsingus sõnadele: "log house", "palkmaja saksa/prantsuse/vene/soome/itaalia....keeles" tuleb kõige esimesena välja link sinu firma kodulehele. (ning sinu firma koduleht on hästi ja arusaadavalt kujundatud ning viib kliendi kohe ostu või vähemalt pakkumise küsimise otsuseni.)

Kahjuks on tänaseni SEO kui teenimisvõimalus või müügivõimalus jäänud natuke varju meil ja väärib kindlasti suuremat tähelepanu!

Kuidas saavutada, et sinu firma leht oleks Google-s kõige esimene.... see on terve teadus. :-) Selleks on olemas spetsialistid, kes seda teenust pakuvad. Tehniliste nõksude, tööriistade ja kogu valdkonna kohta soovitan lugeda siit blogisid.

Kui aga oled ise SEO spetsialist... anna endast märku.... teeme mõne projekti koos.

Comments

  1. Eesti keeles on ka kogu info olemas:
    http://internetmarketing.ee/veebielemendid-otsimootorite-optimeerimisel/ või http://internetmarketing.ee/otsimootoritele-optimeerimine/

    ReplyDelete
  2. Hei!
    Spetsialist veel ei ole, aga kavas kõvasti tööd teha ja hakkata selleks. Ma ei tee nalja, asi tõsine.
    Sattusin Peep Laja blogi otsa ja asi hakkas mind sedavõrd huvitama, et otsustasin tema e-kursule osalema hakata.
    Nii et üks tulevane spetsialist on siin :)

    ReplyDelete
  3. Thank you for helping us by providing the information that you had about the Five Most Common SEO Mistakes. Your efforts saved us time and helped us learn more about it Five Most Common SEO Mistakes. We appreciate the detail you give to us.
    Contact with SEO Consultant in Lahore if you need any help.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)